attent message nieuwe opleiding

Nieuwe opleidingen voor de komende periode

Ik blijf mezelf ontwikkelen en ga de komende tijd 2 geaccrediteerde opleidingen volgen, te weten:

  1. de opleiding Aromatherapie bij Civas, Haarlem (thuisstudie met optionele praktijkdag);
  2. de Opleiding Voetreflexmassage therapeut bij Total Health Academy, Utrecht (online).

Met het behalen van de bijbehorende diploma’s hoop ik mijn klanten nog beter te kunnen helpen.

In de opleiding Aromatherapie maak ik kennis met de werking van etherische oliën uit planten, bloemen en kruiden. Iedereen die behoefte heeft aan ontspanning en innerlijke balans heeft baat bij aromatherapie. Met deze opleiding hoop ik in mijn massagepraktijk lichamelijke en geestelijke klachten bij mijn cliënten te verlichten met behulp van natuurlijke oliën en extracten.

Ik heb er zin in en hou je op de hoogte de komende periode van het verloop van deze opleidingen.