Mijn naam is Ada Sluijs,

een enthousiaste en sportieve zestiger met passie voor gezondheid.

Gedurende mijn leven heb ik ervaren hoe belangrijk het is om een goede balans te houden tussen inspanning en ontspanning. We leven in een hectische prestatiemaatschappij waarin veel (alleen) om geld gaat. Ik heb leren omgaan met spanning en druk op mijn werk en vond het heerlijk als ik een stoelmassage kreeg in drukke tijden. Enthousiasme is voor mij een valkuil en ik heb geleerd om nee te zeggen of bij een nieuw verzoek: “ik denk er over na en kom er bij je op terug” te antwoorden. Grenzen aangeven is voor veel mensen best lastig. 

Een vriend van me heeft me enthousiast gemaakt om een massage cursus te volgen toen ik zonder werk zat en dat heb ik gedaan. Ik moest veel leren, zoals spierkennis, op mijn houding letten en de massagegrepen onder de knie krijgen. Toen ik ontdekte dat ik het echt heel leuk vond om mensen te masseren en het mijzelf ook rust en verbinding gaf, heb ik me ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en ben thuis massages gaan geven. Inmiddels bestaat mijn bedrijf sinds februari 2021 al weer vijf jaar en ontmoet ik nog steeds nieuwe klanten en komen klanten uit het verleden terug. 

Met mijn massages kan ik mensen niet alleen van hun klachten af helpen, omdat ik de druk op de spieren (veelal door opgehoopte afvalstoffen) los masseer en met lokale inzet van magnesiumgel zorg voor een sneller spierherstel en extra ontspanning. Ik kan ze ook laten ontspannen en het contact laten voelen met hun eigen lichaam. Een ontspanningsmassage is goed voor lichaam en geest. 

Door de drukte om ons heen merk ik dat veel mensen “in hun hoofd zitten” en niet in hun lijf. Door weer contact te maken met je lichaam maak je een goede verbinding met jezelf en kunnen klachten, zoals overbelasting, stress, angst en depressie worden voorkomen. Als je een goede verbinding hebt met je lichaam kun je je ook makkelijker verbinden met andere mensen en hoe fijn is dat, zeker in corona tijd! Hiermee is massage dus geen luxe, maar noodzaak voor een gezond en vitaal leven.